Kosong (0_o)

Pagi ni time driving dtg skolah bwu perasan yang hati aku rasa kosong ja..rasa debar yg pernah menghuni hati aku ni dah hilang..yang tinggal hanya rasa culas..

Culas bukan sebab nak ke sekolah..bukan jugak culas untuk mengajar..tapi culas utk merasa sesuatu di hati..kini semua yang aku nampak hanya sama..tiada rasa seperti sebelum ini..

Bila aku fikirkan kembali..aku pernah berdoa saat aku rebah dulu supaya Allah tutupkan hati aku selagi belum bertemu dengan insan yang dipilihNya untukku..mungkinkan doa ku itu dimakbulkan oleh Nya..sekiranya benar..alhamdulillah..kerana aku x mampu untuk patah hati lagi..

Mama..abah..maafkan nur kalau nur x pilih dia..nur x rasa seperti nk mencintai dia..nur tahu mama dgn abah nak nur dengan dia..tp kalau bukan dia yg terbaik utk nur..nur hrp mama dan abah redha..


"Ya Allah..kau temukanlah hatiku dengan hati hambaMu yang soleh dan mampu menerima kekuranganku..selagi dua hati ini belum bertemu ya Allah..kau tutupkan hati ini untuk mencintai yang lain..dan bila dua hati ini bertemu ya Allah..kau semaikanlah rasa cinta kepada Mu dalam kami dan kau permudahkan semua urusan kami..hanya pada Mu ku memohon kerana diriMu yang maha mengasihani.."

(n_n)


No comments: